Ice-blend-kaffe

Danmarks nye sportshotel!

Imorgen tager jeg afsted til “Danmarks første sportshotel” nemlig Comwell’s nye hotel i Rebild Bakker der åbnede for godt en måned siden.
Egentlig har jeg ikke haft så lang tid til at glæde mig, da jeg først for få uger siden “sprang på tilbuddet” fra mine forældre, men NEJ hvor jeg glæder mig nu! Jeg har netop tjekket hotellet ud, og det ser virkelig spændende ud og måske bliver dét “det nye La Santa-sport” 🙂

Rebild Rebild bakkercomwel

Hotellet ligger midt i Danmarks smukkeste nationalpark i Himmerland lige syd for Limfjorden og er et 4-stjernet hotel med en masse faciliteter. Jeg har læst mig frem til at der bl.a. er: holdtræning, morgengymnastik, mountainbike i den mest fantastiske og udfordrende natur, fitness-center, tennis, multibane, løbeteknik træning og meget andet!
Som sagt er jeg i gang med at træne op til et halvmarathon i september, så det er perfekt med et sportshotel som Rebild Bakker der både giver mig mulighed for at løbe alene i den skønne natur, men også at blive coachet af to dygtige instruktører som jeg glæder mig til at opleve. Desuden går de også meget op i sund og nærende mad på hotellet og har en “sportsbar” – og restaurant hvor menuen er udregnet i kalorier og er særligt tilrettelagt til træning og en sund livsstil.

Det fedeste ved opholdet bliver uden tvivl kombinationen af de ting jeg elsker ALLER mest her i livet. Opholdet giver mig både samvær med min skønne familie, motion i forskellige afskygninger: lange gåture, løbeture, fitness, svømning osv., en god bog, afslapning i Comwells fantastiske spaområder der også byder på diverse behandlinger og sidst men ikke mindst glæder jeg mig til en masse lækker og nærende mad, der passer perfekt ind efter en masse træning.
For mig er disse ting alle en del af “det sunde liv”, da det netop er på sådanne ophold at jeg virkelig føler jeg kan slappe af og gøre det jeg nyder aller mest, samtidig med at jeg ved at jeg passer på min krop og har det fantastisk med mig selv!

Jeg lover jer at jeg nok skal komme med en update fra vores ophold derovre og evt. lidt tips til at fastholde “de gode vaner” her i sommerferien og måske også et par fifs til løbeturene 😉
Personligt skal jeg vidst til at stramme lidt op for kan sørme godt mærke der er ved at gå lige lovlig meget “ferie i den” med is dagligt og en kost der ligger laaaaaaangt fra min normale prioritering, men omvendt vil jeg også sige at jeg langt fra ønsker at blive fanatisk, så selvfølgelig skal der være plads til udsving også 🙂 Kan huske at Chris MacDonald i sin bog, taler om en sinuskurve der kører op og ned, hvilket symboliserer livet. Vi kan ikke ligge på toppen konstant, men skal lære at løfte os op når vi “rammer bunden” eller kommer ud af kurs…. (sikke eftertænksom man bliver her sent på aftenen) 😀

life

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ice-blend-kaffe