Kokos-blåbær-ispinde

Ice-blend-kaffe

Efter jeg var på ferie med min kæreste i Tyrkiet har jeg haft lyst til iskaffe. Vi besøgte faktisk Starbucks flere gange på ferien, for spørger i mig er en ice-blend noget af det lækreste  i den varme hede, hvor en kop varm kaffe ikke aaaaltid, er lige hvad man trænger til.
Generelt er jeg blevet glad for caffe latte og bruger det faktisk ofte før en løbetur, til lige at få et skud koffein og lidt ekstra energi (især inden en morgenløbetur, hvor jeg ikke når at spise morgenmad). Dog må jeg indrømme at jeg muligvis har fundet en iskaffe der overgår og kommer til at erstatte den almindelige caffe latte.

Ice-blend:

– 2-3 spsk. nescaffe
– 2-3 dl. rismælk (eller alm. mælk)
– 1/2 pakke isterninger
– Sødemiddel eller evt. en skefuld proteinpulver (jeg brugte stracitellasmag)
– 1-2 tsk. vaniljepulver
– Evt. en lille klat flødeskum
– Lakridspulver/Lidt hakket chokolade på toppen

Brug en blender (tror også en god stavblender kan bruges) til at knuse og blende is, mælk, nescaffe, protein- og vaniliepulver. Hæld det i 1-2 store glas og top med flødeskum og lidt hakket chokolade/lakridspulver.

DSC_0408

DSC_0404DSC_0412

Her til eftermiddag stod den ifølge mit træningsprogram på interval-træning, men jeg må indrømme at jeg har været helt slået ud af det varme vejr de seneste dage. Jeg løb dog 10 km igår selvom det var min planlagte hviledag, så i dag var ekstra hård at komme igennem, da mine ben var temmelig brugte. Min ven træner i Fitness World herinde på Bryggen, og lige nu kører de et smart tilbud hvor alle medlemmer må invitere en ven med til gratis træning i 2 uger, så det tilbud benyttede jeg mig af, så jeg endelig får prøvet FW.
Det er et splinternyt fitnesscenter her på Bryggen og jeg er slet ikke i tvivl om at jeg skal starte her, hvis ikke inden så efter mit halvmarathon d. 15/9.

Jeg løb intervallerne på en hastighed omkring 11.5-13.5 km/timen og var HELT udkørt efterfølgende. Jeg tror det var smart at jeg løb mine intervaller på løbebånd i stedet for udendørs, da jeg synes det er lettere at presse sig selv på et løbebånd ift. hastighed. Dog foretrækker jeg helt klart at løbe udendørs når jeg skal løbe de længere distancer, så min løbetur på 11 km. onsdag skal helt klart nydes i det gode vejr på Bryggen eller omkring Søerne. Er der nogle af jer, der løber herinde af og evt. kan anbefale nogle løbeklubber? Har set at Marathon-sport har nogle løbehold man gratis kan løbe med på hver onsdag? Det kunne være jeg skulle hoppe med på sådan et hold og udfordre mig selv lidt mere end normalt 🙂

program

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kokos-blåbær-ispinde