Danmarks nye sportshotel!

Off-road MTB, hill-run og boksetræning

 

Siden vi kom ind ad døren til hotellet her i Rebild Bakker, har den stået på SPORT i lange baner. Hele min familie elsker at være aktive, så min far, tvillingebror og jeg skyndte os at hoppe i træningstøjet og leje os hver en mountainbike (MTB). Ved ikke om nogle af jer har erfaring med at cykle på MTB eller i et kuperet terræn, men det har jeg i hvert fald ikke, så det var en KÆMPE udfordring at følge med min far og bror der er en smule mere routinerede (og frygtløse?) end jeg er.

Hvis i ikke har prøvet MTB men har mulighed for at prøve én vil jeg HELT klart anbefale jer det, her i det dejlige sommervejr. Det er fantastisk at køre rundt i de øde skov – og naturområder og bare give den gas op og ned ad de stejle bakker. Jeg vil dog vove at påstå at det kræver en smuuuule træning at lære MTB’en at kende, for jeg fik lidt problemer med gearerne op og ned ad de stejleste bakker 🙂
Ikke desto mindre er jeg FULDSTÆNDIG smadret i mine baller i dag, og i kan tro jeg fortryder at jeg lod mine spinningshorts blive derhjemme 😉 Efter vores tur tog min bror og jeg ned og trænede i det splinternye fitness-center (der ligger lige uden for vores værelse – JUHU) og trænede en halv times tid inden vi sprang i poolen!

IMG_1013

Min lækre morgenmad: smoothies, græsk youghurt m. hytteost, kerner, og blåbær

Imorges stod den på 13 km. “hill-run”, hvilket faktisk ikke er en del af mit planlagte træningsprogram, som jeg har vist jer herinde på bloggen et par gange. Dog kunne jeg ikke modstå fristelsen til at tage en tidlig morgenløbetur i det bakkede landskab. Egentlig havde min far og jeg planlagt en 10km-rute, men denne blev liiiige lidt længere da vi for vild én gang eller to. De bakkede løbeture er rigtig gode at variere med de almindelige “landevejs-ture” hvor man løber ligeud hele vejen, da hill-runs giver en ekstra belastning og dermed presser pulsen endnu mere i vejret end ellers. Jeg kunne virkelig mærke at min puls blev presset i vejret op ad bakkerne og at syren arbejdede i benene, samtidig med at jeg brugte en del kræfter på at bremse op på vej nedad bakke.
Evt. kan man også vælge at løbe intervalløb og spurte op ad bakke og gå ned ad bakke 🙂 Min tur varede ca. 1 time og 20 minutter og jeg forbrændte ca. 900 kcal.

IMG_1010

IMG_0987Efter løbeturen var jeg RIGTIG smadret, men jeg havde lovet min tvilling at prøve at boksehold med ham. Vi var begge trætte i kroppen efter MTB igår (og min løbetur imorges) men vi ELSKER jo fitness, så vi gik direkte ned på bokseholdet efter morgenmaden.
Træningen bestod af følgende program:

  • Let opvarmning (svingøvelser og sjipning)
  • Kort introduktion til boksning (med plethandsker)
  • Cirkeltræning bestående af følgende øvelser:
    (2 minutter ved hver station)
    1. boksning på sæk + frøhop og air-squat
    2. sjipning + spurt (boks ud i luften)
    3. bokseleg (her handler det om at slå partneren på låret/skulderen 3 gange i træk uden at partneren når at ramme dig selv)
    4. mavebøjninger med medicinbold + armbøjninger m. hilsen

Cirkeltræningsprogrammet er utrolig effektivt og sikrer en høj puls igennem hele programmet og det bedste er, at det ikke tager mere end 8 minutter at gennemføre – men til gengæld skal man så også give den MAX gas i de 8 minutter 😀 Så hvis i har 10 minutter tilovers og gerne vil have pulsen op, så prøv programmet af!
Lige nu er jeg HELT smadret i kroppen og kan godt mærke at jeg har givet den gas de sidste to dage, men det er simpelthen den fedeste følelse! Jeg håber i andre også nyder ferien og får trænet igennem. Om to timer er jeg meldt på endnu et hold – dog et mere stille og roligt af slagsen, nemlig strech and balance, hvilket er en blanding af yoga og pilates. Indtil da vil jeg ud og gå mig en lang tur med familien og nyde Carrie Bradshaw-bogen “Carries dagbog” 😛

karokris

 


IMG_1057

IMG_1045

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danmarks nye sportshotel!