SUNDT cheat meal

When the hard work pays of

Kender i også den følelse jeg længe har haft af ikke at nå nogen vegne?
Man spiser sundt som bare pokker, dropper SLIK, siger nej til byture, løber 4 gange om ugen, begynder at squatte som aldrig før – og alligevel synes man ikke det går stærkt nok sammenlignet med de “afsavn” man engang imellem føler? 🙂

Hmmmm, jeg var i fitness-centeret i morges og kom i tanke om, at jeg havde et billede fra i vinters af min krop, som jeg bestemt ikke var helt tilfreds med. Da jeg kiggede ind i spejlet så det sgu alligevel lidt bedre ud end det billede, så jeg måtte lige tage et nyt for at sammenligne. Og NEJ hvor blev jeg glad for at se, at der trods alt er sket en smule forbedringer!
For mig er der altså ikke noget bedre ved træning end når man ser det betaler sig rent fysisk, samtidig med at man mærker at man er blevet gladere og fyldt af energi!

fedt

Juhuuuuuuuu det reddede lige min dag der ellers består af MASSERE af eksamenslæsning inden den store dag imorgen hvor jeg skal op i AT der omhandler børn og unges overvægt 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDT cheat meal