Dove - campaign for real beauty

Morgenmad – dagens vigtigste måltid?

 

Smoothie, skyr, havregrød, ristet rugbrød…. MUMS, mit mundvand løber allerede.
Jeg er helt klart en af dem, der bliver sur, træt og ret umulig, hvis jeg ikke får et godt morgenmåltid.Jeg har også en tydelig tendens til at indtage LAAAAANGT mere de dage hvor jeg har skippet mit morgenmåltid i troen om, at dette var vejen til et varigt vægttab ;-p men hvordan kan det være?
Forskning har vist, et ordentligt morgenmåltid giver os en langt bedre appetitregulering resten af dagen, hvilket betyder, at vi får lettere ved at holde os fra slik, kager og andre usunde snacks.
Men det er samtidig heller ikke helt ligegyldigt hvilken morgenmad vi vælger at indtage. Kender i ikke de dage hvor man spiser en stor omgang brunch (bacon, pandekager osv.), chocopops eller cornflakes med sukker på, og kort tid efter føler dig flyvende på energi? Desværre varer den energi ikke særlig længe, fordi vores blodsukker er røget som en raket i vejret, hvilket betyder at det også falder ligeså hurtigt som det er steget 🙂

Her kommer nogle eksempler på hvad min morgenmad består af, som oftest består af mange proteiner fra fx skyr,youghurt, mælkeprodukter, fedtfattigt pålæg men også af grove kulhydrater som havregrød eller ristet rugbrød: generelt forsøger jeg at følge konceptet “eat clean” det vil sige uforarbejdet mad som frugt, grøntsager osv:

IMG_8475

Hjemmelavet juice, yoghurt m. havrefras, gojibær, morbær og frugt

 IMG_8450

IMG_8334

Banan/havregryns pandekager m. skyr, granatæble og hindbær. Kaffe/daddelsmoothie m. hørfrø

Smoothie m. blåbær, hindbær, morbær, gojibær, chiafrø, jordbær og grape

Smoothie m. blåbær, hindbær, morbær, gojibær, chiafrø, jordbær og grape

IMG_9177

Grøntsagsjuice: sellery,broccoli, ingefær, æbler, agurk

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dove - campaign for real beauty