Insta-ispindemoden er kommet til bloggen

Juhuuuuu(E)

Er lige nu midt i en af de feeeeeeedeste tider af mit liv, (i kan højst sandsynligt godt kan gætte hvilken når i kigger på de nedenstående billeder), og jeg har indtil videre nydt hvert et sekund! Igår måtte jeg bukke under for “ræset” og gå i seng kl. 18.30, efter nogle hektiske dage både op til eksamen og en meget hård bytur igår nat. Jeg kan sørme godt mærke, at jeg er vant til min. 8 timers søvn, mad der giver mig energi og ingen alkohol, så sikke en omvæltning min krop har oplevet 😉
I dag, fredag, er jeg dog frisk efter en laaaaaang lur hvilket er heldigt, for i dag er det dimissions-dag: vi skal danse rundt om Solrød springvand, tage en masse billeder, få udleveret eksamensbevis og videre til studentergilde hos min fantastiske veninde Astrid i aften.
Både brormand og jeg blev studenter i denne uge, og vi var endda så heldige at ende på en FLOT 12’er i huen. JUHUUU(E)! Imorgen skal min klasse køre studenterkørsel, forhåbentlig kan jeg få mine forældre til at tage nogle billeder af den mad vi serverer (imorgen er der dog ikke særlig meget “sundhed” over serveringen – men hey, det jo også kun hueuge én gang i ens liv)….

Det bliver ikke til mere end dette korte indlæg, for jeg er allerede på vej ud af døren! De næste dage bliver travle, for som sagt flytter jeg om kun 4 dage til Islandsbrygge og derefter rejser jeg med min kæreste til Tyrkiet i en uge. – Så træning og sundhed er lige nu sat som 2. prioritering kan i vel godt mærke, men jeg skal nok få passet løbeture og lidt lækre juice ind imellem :-p GOD SOMMER

DSC_0176

Højre: min hue (stx), Venstre: brormands hue (hhx)karostudent

DSC_0098_2

Chris, mig og julle – to af mine aller bedste veninder der stadig ventede på deres hue

DSC_0163_2

Oliver (min kæreste), mig, Kristoffer (tviling) og Kathrine (Kristoffers kæreste)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Insta-ispindemoden er kommet til bloggen