Juhuuuuu(E)

Abemad og blå huer

Efter en UBESKRIVELIG vogntur igår, med min gymnasieklasse, var det i dag blevet brormands tur! Min mor havde besluttet at servere “abemad” og redbull’s, da vores besøg var nr. 30 i rækken og vi derfor regnede med at møde en flok trætte studenter 🙂 Der tog vi dog fejl, for nej hvor gav de den gas (næsten ligeså meget som min klasse gjorde igår ;-))

Jeg fik lov til at leje fotograf og fik taget en masse fede billeder af hans klasse og selvfølgelig af vores anretning….

Abemad:
Honningmelon
Sød ananas
Æbler
Banan
Hakket daimchokolade
Vaniliecreme

DSC_0169_2

DSC_0191

Dagen i dag har været travl – for imorgen tidlig flytter jeg jo til Islandsbrygge, så jeg har pakket hele dagen. Det er lidt med blandede følelser, da jeg indtil videre ikke har haft så meget tid til at vænne mig til tanken pga. eksaminer og fest, men selvfølgelig er det lidt skræmmende at flytte hjemmefra for første gang. DOG er jeg sikker på at jeg kommer til at eeeeeeeeeelske at bo i København! Er der nogen af jer der kender nogle gode steder at løbe/træne i nærheden af Islandsbrygge???? Jeg har jo som sagt stadig en ide om at løbe et halvmarathon i September, så jeg må jo hellere til at komme igang efter en masse DRUK!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juhuuuuu(E)