Min debut som blogger

Klar, parat – FEMINA LØB START

Siden februar er jeg begyndt at løbe fast ;-P

Siden februar er jeg begyndt at løbe fast ;-P selv i det kolde snevejr

Løb er røvsygt! Løb er krævende og hårdt! Hvordan kan du finde motivationen til at løbe, og så endda ligeud?
Jep, jeg har selv været en af dem der simpelthen ikke kunne sætte mig ind i, hvad søren det er, der er så ekstremt motiverende ved at løbe, og beundret de der kunne finde motivationen til at smutte i skoene og komme afsted flere gange om ugen(!!!).
Men samtidig har jeg også misundt de af mine veninder der “bare” løber 10 km., som var det en dagligdagsrutine, uden at klage over kedelige veje, regnvejr, blæsevejr, ømme ben og hvad vi andre ellers bruger som undskyldninger for at blive hjemme. Så i starten af februar satte jeg mig en dag for at begynde at løbe. Første tur blev med min kæreste og far, der begge er rutinerede løber og (yderst) veltrænede. Føj for pokker! De 5 km var ved at dræbe mig, og jeg måtte da også stoppe én gang eller to. Aldrig aldrig ALDRIG havde jeg troet at jeg skulle finde den passion for løb, som jeg i dag så småt begynder at mærke. Jeg har ligefrem LYST til at tage ud at løbe, når solen skinner og jeg ser løbere, der spurter forbi mit køkkenvindue.

I dag stod den på Feminas kvindeløb i Fælledparken København, hvor jeg, 2 veninder og min mor løb for brillefirmaet www.foof.dk. Min tid endte på 27 minutter og 42 sekunder (ikke den optimale tid efter al min træning) men jeg må indrømme at jeg lagde alt for hårdt ud 😀
Var der andre af jer der deltog i løbet??? d. 9 juni skal jeg deltage i Alt for Damernes kvindeløb – så måske ses vi ;-)?

We did it girls

 

Smoothie m. blåbær, hindbær, morbær, gojibær, chiafrø, jordbær og grape

Smoothie m. blåbær, hindbær, morbær, gojibær, chiafrø, jordbær og grape

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min debut som blogger