Ferie-update

Morgenløb og fitnesshold

Pyha, jeg kan godt love jer det har taget tid for min kæreste og jeg før vi er kommet afsted på vores planlagte løbeture hernede i Tyrkiet. Én gang har jeg løbet indendørs hernede, men det er altså på ingen måde det samme som ude i naturen, men det er simpelthen så DØD-varmt og (nå ja) så har jeg ligget med blærebetændelse og maveinfektion de første dage hernede…Men i morges halv 8 kom vi for første gang afsted – og mand hvor var det FEDT! Der er noget helt særligt ved at stå tidligt op og spænde løbeskoene mens alle andre sidder fra deres terasser med crossainter og wienerbrød og kigger måbende på os der løber afsted og garanteret ligner to røde tomater der er ved at eksplodere 🙂 Vi bor ved vandet så vi løb ad en lang sti langs vandet hele vejen og så ud over den smukke bugt vi bor i. Turen blev ikke specielt lang – højst 4 km., men jeg kan love jer for at jeg var svedig og fik da heldigvis lokket min kæreste med i vandet direkte efter turen! Efter vores dukkert skyndte vi os med på to “SATS-hold” kl. 10-11. Det ene var et energy-hold og det andet var et core-hold. Begge var desværre lidt skuffende, nok især for min kæreste der er vant til en deeeeeeel mere udfordring i sin træning 😉

Er der andre af jer, der får løbet hjemme i den danske sommer eller på sommerferien? I mit fitness-magasin jeg fik af min kæreste “Runner’s world” er der en masse lækre inspiration til løbeturen som jeg har i tanke at dele med jer i et af mine indlæg. I et interview er en kendt pilot “Sullenberger” blevet spurgt om tre spørgsmål ift. hvad han bedst kan lide ved udvalgte aspekter af løb. Disse har jeg “tyvstjålet”:

My favourite…..

Place to run:

Hvor der er smuk natur, fx en grussti ved en sø eller en grussti langs havet. Jeg løb Alt for damernes kvindeløb ved Amager strandpark hvilket var et utrolig lækkert sted at løbe eksempelvis. Jeg elsker at løbe i naturen generelt, og tror også Bryggen bliver et nyt “favoritsted” efter at jeg er flyttet til København.

Time to run:
Helt klart om morgenen før alle andre er stået op! Det er noget af det fedeste at være oppe “før alle andre” og have stierne for sig selv og bare nyde stilheden!

Reason to run:

Det er helt klart en motionsform der gør mig glad både UNDER og især også EFTER træning. Jeg elsker at jeg har fundet glæden ved at løbe, og det er næsten blevet en slags “meditation” for mig. I starten medbragte jeg altid musik på mine løbeture, men på det seneste har jeg ofte løbet uden musik hvilket har givet mig tid til at tænke en masse tanker igennem og slappe af på en helt ny måde :-)! Så jeg får kort sagt energi at at løbe!

 

Til slut en feriehilsen fra min søde kæreste og jeg 😉

DSC_0001

Min løbetur på løbebåndet i søndags

DSC_0040

Søde kæreste der prøver min solhat og poserer på terassen

Foto den 09-07-2013 kl. 13.59

Vi er vidst to fitness-freaks!!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie-update