Projekt: intermittent fasting

Noget nær paradis – bare varmere

Juhu, så er jeg kommet til Bodrum i Tyrkiet med ham min søde kæreste. Kan love jer for at her er FANTASTISK! Pt. skriver jeg fra min terasse med en skøn havudsigt.

Oli og jeg tjekkede selvfølgelig fitness-faciliteterne ud som noget af det første igår og heldigvis levede det helt op til vores forventninger – vi blev endda ret begejstrede! De har massere af fede hold da hotellet har et samarbejde med SATS, så i kan tro jeg skal være aktiv når jeg forhåbentlig snart er blevet helt rask (blev desværre ramt af maveinfektion og feber her et par dage før afrejse 🙁 øvøvøv).
Nogle af de hold jeg har tænkt mig at deltage på er cross-training, yoga, core-træning, SATS-energy og vandaerobic. Som jeg tidligere lavede et indlæg om, er det vigtigt at vælge sin træning ud efter vejret (hvis man eksempelvis skal ud at løbe). Da jeg vågnede kl. 06.00 imorges var temperaturen faktisk super fed og jeg håber at Oli er frisk på en morgenløbetur en af de nærmeste dage!

Her er også massere af vandsport som vandscooter, sofa efter speedbåd, badering op speedbåd, vandcykler og meget mere – JUHU jeg elsker den slags, så vi er helt klart i paradis!
Nu er vi på vej mod morgenmaden og en fantastisk dag her i solrige Tyrkiet!

Foto den 06-07-2013 kl. 07.21 #2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt: intermittent fasting