Morgenmad - dagens vigtigste måltid?

Breaking out of my comfortzone

For nylig var jeg til et foredrag på gymnasiet med tidligere jægersoldat og foredragsholder Nikolaj Moltke-Leth. Foredraget handlede om at bryde ud af sin “comfortzone”, hvilket betyder de ting/handlinger/personer vi er vant til at omgås og hvor vi føler os trygge.
Nikolaj, var en af de ganske få der blev udvalgt til jægerkorpset, efter ekstremt mange prøver og frasorteringer.
Mens han fortalte om sin tid i jægerkorpset understregede han, at han IKKE var dygtigere end nogen af de andre men alligevel var han blandt de 5 udvalgte (ud af 100) der blev optaget. What tænkte jeg – han underskriver da helt klart. Men hvad han forklarede var, at hans EFFORT (indsats) og hans vilje, var højere end de flestes.
Chris Macdonald, som er en kæmpe inspiration for mig, bruger tit ordet vilje men tilføjer et g så det i stedet lyder: VIL JEG?
Vil jeg? Ja for pokker der er mange ting jeg gerne VIL, men hvor jeg tit har tænkt “ro på Karoline, du kan jo heller ikke forvente at DU kan opnå det mål hende der lige gjorde”

Nikolaj Moltke-Leth kaldte det vores “løvemor” der forsøger at holde os tilbage fra at træde ud fra vores comfortzone – træde ud og gøre noget UVENTET, noget vi ikke troede vi kunne….

Jeg kan godt love jer, at det foredrag gav mig stof til eftertanke – rent faktisk var det en del af baggrunden for at jeg fik ideen til et halv marathon som jeg nu træner op til i september.
Men med den tankegang Nikolaj og Chris Macdonald besidder, hvad kan jeg så ikke opnå 🙂

Som et kendt citat lyder “what would you do if knew you wouldn’t fail?”

Er der nogle ting i kunne tænke jer at opnå, hvis i vidste i ville få succes uanset hvad?
Her er i hvert fald et par inspirationsbilleder fra mine løbeture siden marts ca.:

IMG_8308

Find et familiemedlem/veninde at løbe med, så er det lidt sværere at melde fra 😉

IMG_8224

IMG_7519

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenmad - dagens vigtigste måltid?