Do something you have never done - and go where you have never gone

Endnu en sommersalat

I dag var min første dag tilbage på Bryggen efter min lækre ferie i Tyrkiet. Jeg har sådan glædet mig til at komme herind igen, og at vænne mig til at være flyttet hjemmefra. En af de sjove ting ved at være flyttet, er at jeg nu 100 % selv får lov til at bestemme hvad der skal laves af mad, og hvad der skal handles ind til 🙂 Mine forældre (især min far) har nemlig ofte klaget en smule over mine “dyre madvaner” når jeg fx bruger 1 pakke gulerødder og 8 æbler på bare 3 glas juice 😉

Personligt er det lige før jeg hellere vil bruge mine penge på lækre fødevarer og fedt træningstøj/udstyr end jeg vil købe makeup og dyre kjoler (er det bare mig der prioriterer i den rækkefølge :-)? )

indkøn

Her til aften lavede jeg mad sammen med min “roomie” Sebastian. Jeg lavede denne lækre sommersalat (ja jeg eeeeeelsker sommersalater). Det tog mig højst 5 minutter og jeg købte det hele på tilbud i Fakta til omkring 50 kr.:

 

DSC_0447

Sommersalat:

  • Friske ærter (ca. 10 bælge)
  • 1 æble
  • Frisk basilikum
  • Frisk persille
  • 2-3 håndfulde mandler
  • ca. 10 jordbær
  • Ruccola

Mandlerne ristes i en smule olivenolie og lidt havsalt på en pande i ca. 5 minutter. I mens snittes æblet, jordbærene skæres i tynde skiver og ærterne pilles. Det hele mixes derefter i en stor skål – voila 🙂
TIP: jeg vil anbefale at der  laves en marinade bestående af soya, hvidvinseddike, honning og chilisauce der hurtigt mixes sammen inden den hældes over salaten. 

DSC_0452 DSC_0449

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Do something you have never done - and go where you have never gone