Juicing

Rabarber-juice ala “smagpåmaden”

Lige fra jeg så bloggeren bag “smagpåmaden”, hvis blog jeg eeeeeeelsker at følge både på instagram og bloglovin, har jeg tænkt på hendes rabarberjuice! Mine forældre er blevet bidt af at dyrke en masse ting i haven, blandt andet rabarber, så endnu en overspringshandling fra min historielæsning blev rabarberjuice…. 😉

 

DSC_0059

Hak rabarber i skiver i ca 1-2 cm.

Min version af opskrift på lækker rabarberjuice:

1 appelsin
8 rabarber-stilke
2 spsk sukker
2 vaniljestænger
ca. 1 liter vand
2 æbler

 

Rabarber og æbler skæres i små skiver og lægges i en gryde m. ca. 1 liter vand. Vaniljestængerne tilføjes – først tømmes de for korn og derefter lægges resterne ned i gryden. Saften fra 1 appelsin presses i gryden og 2 spsk. sukker tilføjes. Lad det stå indtil rabarberne er bløde (ca. 10-15 min.) og si så saften fra i en skål og hæl det op på flasker. Lad flaskerne køle af og stil dem i køleskabet – server dem først når de er helt kold 😉 Læg evt. friske bær i juicen som alternativ til isterninger. Gem alt det overskydende og spis evt. oven på skyr eller lav det (som min mor er igang med) til en lækker gang rabarberkage.

 

DSC_0070

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Juicing