Træn i varmen!

Sommersalat på 5 minutter

salat

salat1

Bliver lige nødt til at dele denne yderst lækre sommerret med jer! Rent faktisk kan jeg ikke tage noget af æren for den, men derimod takke min mor for at komme med et virkelig godt bud på en nem og lækker sommersalat der tager mindre end 5 minutter at tilberede.
Hverken min mor eller jeg gider bruge mange timer i et køkken, men vi elsker begge sund mad – og især lækre salater!

Ingredienser:
– spidskål
– jordbær
– rejer
– nøddemix
– carry
– salt og peber
– olivenolie

Rejerne optøes et par timer før brug. Herefter svitses rejser og spidskål med olivenolie, salt, peber og carry i et par minutter til spidskålen er blevet blød og “salat-agtig”. Snit de friske lækre jordbær og miks det hele sammen og drys med nødder på toppen… VUPTI, her er der i hvert fald ingen tidsmæssig undskyldning for at vælge de usunde og hurtige alternativer 😉

Nu er der kun 1,5 uge til jeg flytter til Islandsbrygge med min ven Sebastian. Her kommer jeg for alvor til at skulle stå for alle de huslige ting – som fx madlavning, og her er denne ret da slet ikke et tosset bud! MUMS den var god…..

Min træning i dag skulle egentlig have været 10 km løb i det gode vejr. Jeg har dog lavet absolut ingenting efter en FEEEEED aften på Bar7 (min yndlingsbar) i København med to af mine bedste veninder, der desværre resulterede i slemme tømmermænd! Nu tror jeg lige den skal have pause indtil jeg bliver student så jeg kan fokusere på min sidste eksamen. Bliver nogle af jer studenter?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træn i varmen!